Servere dedicate de bază

Serverele dedicate împuternicesc întreprinderile cu abilitatea de a scala resursele de calcul la o rată swiftă, reducând în același timp costurile globale de găzduire. Întreprinderile treatment utilizează servere dedicate pot profita de cele mai recente tehnologii de calcul și de virtualizare fără costul aferent astronomic asociat deschiderii unui centru de day de clasă mondială. Serverele dedicate sunt, de asemenea, aproape întotdeauna o soluție mai puțin costisitoare, cu performanță superioară în comparație cu cloud-ul general public. Serverele dedicate reduc, de asemenea, costurile de suport în comparație cu operarea propriei soluții locale deoarece o echipă de suport de 24 de ore de înaltă calificare vă stă la dispoziție atunci când este necesar. Înțelegerea principiilor de bază ale serverelor dedicate poate ajuta companiile să identifice soluția cea mai potrivită pentru servere pentru nevoile lor operaționale.

Configurarea unui server dedicat

Dat fiind că întreprinderile au nevoi various de găzduire, serverele dedicate sunt, în standard, concepute pentru a fi configurabile pentru o performanță optimă într-o varietate de cazuri de utilizare. La Hivelocity, oferim mai multe opțiuni de server treatment variază în funcție de dimensiunile vitezei procesorului, capacității de stocare, memoriei și limitelor de transfer. Opțiunile de server dedicate disponibile sunt construite cu cele mai recente echipamente components pentru o capacitate optimă. De asemenea, companiile pot alege să configureze mai multe servere în același timp dacă o aplicație sau un set de aplicații va funcționa mai eficient pe o serie de instanțe de server. Serverele dedicate pot fi configurate direct de pe web-site pentru scalabilitate rapidă și directă.

Servere dedicate instantanee

Mulți dintre clienții Hivelocity folosesc servere dedicate pre-constructed, deoarece sunt ușor de configurat și sunt disponibile într-o perioadă scurtă de timp. Oferim un număr de servere instantaneous dedicate care pot fi comandate direct pe web site-ul nostru. Avantajul unei configurații instantanee a serverului este că este disponibil în 7 minute și ușor de achiziționat. În timp ce configurația hardware este predeterminată, clienții pot adăuga programe precum cPanel sau MSSQL și pot personaliza includerea lățimii de bandă la momentul comenzii. Serverele instant sunt easy pentru a începe, astfel încât clienții cu o gamă largă de seturi de aptitudini pot începe să utilizeze imediat aceste sisteme. Din moment ce mixul nostru de configurații immediate server este orientat spre nevoile cele mai comune ale clienților, majoritatea clienților pot găsi un server immediate care este potrivit pentru ei.

Servere personalizabile

Când aveți nevoie de ceva mai certain decât un server quick, vă oferim posibilitatea de a personaliza configurațiile serverului, astfel încât să obțineți specific ceea ce căutați. Gradul de personalizabilitate oferit de Hivelocity înseamnă că unele pachete necesită configurare handbookă pentru a pregăti un server pentru specificațiile clientului. Personalizarea oferă o gamă largă de opțiuni treatment nu ar fi disponibile din pachetele comune pre-construite. Cu toate acestea, rețineți că personalizarea poate necesita o muncă server dedicat suplimentară treatment necesită timp pentru a fi finalizată. În majoritatea cazurilor, putem pregăti un server personalizat în four ore, cu un sistem ocazional, care durează 24 de ore.

Virtualizarea pe servere dedicate

Majoritatea companiilor înregistrează o creștere lentă, continuousă și cea mai essentială, previzibilă. Unul dintre cele mai mari avantaje oferite de cloud-ul community este abilitatea de a scala și de a fi elastic pentru acele momente în treatment baza dvs. de utilizator trece de la a thousand la a hundred.000 peste noapte. Deși este o problemă mare de a avea, modelul de creștere mult mai probabil se întâmplă de la one thousand de utilizatori la 1100 de utilizatori la 2000 de utilizatori and many others ... într-o perioadă de luni sau chiar ani. Un server dedicat poate fi construit personalizat pentru a găzdui cei a thousand de utilizatori de astăzi și 5000 de utilizatori anul viitor din ziua one, economisind sute sau mii de dolari în fiecare lună. Când vine momentul în care aveți 10.000 de utilizatori sau one hundred.000 de utilizatori, un server dedicat poate fi scalat în câteva minute cu update-uri de CPU, RAM, really hard disk și bandwidth. Un alt avantaj big al cloud-ului este abilitatea de a spin-up noi "mașini virtuale" sau "servere virtuale" ori de câte ori doriți. Încă o dată, un server dedicat poate acomoda cu ușurință aceeași necesitate prin advertăugarea unui strat de virtualizare ieftin cum ar fi HyperV, OpenStack, ProxMox sau ESXi. Fiecare dintre aceste platforme de virtualizare oferă o interfață grafică treatment vă oferă o optică în utilizarea resurselor dvs. și facial area ca centrifugarea și răsturnarea VM-urilor să fie ușoară.

Servere dedicate serverelor GPU

Clienții treatment lucrează cu programe de redare sau cu aplicații specializate au adesea nevoie de deviceăți de procesare grafică pentru a maximiza performanța. Establishedările dedicate serverului GPU sunt ideale pentru firmele treatment au nevoie de servere personalizabile pentru inteligența synthetică, exploatarea monetară electronică și o mare varietate de aplicații de calcul de înaltă performanță. Hivelocity oferă servere treatment pot găzdui până la ten deviceăți de procesare pe un singur sistem. Toate deviceățile de procesare grafică pe treatment le oferim sunt cele pentru întreprinderi construite pentru învățarea și mineritul profund în cadrul centrelor de date. Dacă aveți nevoie de un GPU pentru a vă alimenta aplicația, inteligența synthetică, proiectul minier criptografic sau proiectul de învățare profundă, un grad de consum

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *